Gigi Hadid este însărcinată. O fotografie a dat-o de gol

Gigi Hadid și Zayn Malik așteaptă primul lor copil. Supermodelul în vârstă de 25 de ani este însărcinată în 20 de săptămâni.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 17:40

La o săptămână după ce a împlinit 25 de ani, s-a aflat cel mai bine păstrat secret al lui Gigi Hadid: vedeta este însărcinată cu iubitul ei, Zayn Malik. Presa de peste Ocean titrează că frumoasa blondă are deja 20 de săptămâni de sarcină, iar în fotografiile de la ziua ei, petrecută în izolare la ferma familiei, se poate observa un abdomen ceva mai pronunțat.

Hadid și Malik (27 ani) au o relație tumultoasă, cei doi despărțindu-se și împăcându-se de mai multe ori.

Gigi a dezvăluit până acum secretul doar familiei și prietenilor apropiați, mai ales că este însărcinată doar în câteva luni. Atunci când Gigi și Zayn s-au împăcat la finalul anului trecut, a fost ca și cum nu a existat o despărțire și au știu imediat că este vorba despre o relație specială. Atât cuplul, cât și familiile celor doi sunt extraordinar de fericiți‘, a declarat un apropiat al lui Gigi pentru ET.

Încă din luna februarie, modelul a dar de înțeles că își dorește copii. În timpul unui interviu acordat i-D magazine, ea a spus: „Cred că pe măsură ce îmbătrânesc, într-o zi voi avea o familie și nu știu dacă voi fi mereu model”.

Potrivit Daily Mail, Gigi Hadid și Zayn Malik și-au început relația în anul 2015, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „Pillow Talk”.