Gigi Neţoiu, MESAJ-BOMBĂ către DNA după ce a fost ELIBERAT CONDIŢIONAT

Gigi Neţoiu, eliberat condiţionat, miercuri, a avut un mesaj dur pentru procurorii DNA, care au reuşit să obţină condamnarea sa în DOSARUL TRANSFERURILOR.

24 dec. 2015, 14:29
Gigi Neţoiu, MESAJ-BOMBĂ către DNA după ce a fost ELIBERAT CONDIŢIONAT

Gigi Netoiu a declarat ca este nemultumit de tratamentul de care a avut parte, acuzand DNA ca avut un comportament nejustificat, din dorinta de a-si face „imagine”.

„Au fost luni grele pentru mine. E regretabil si sunt mahnit de faptul ca DNA priveste persoanele publice, oamenii politici si de afaceri mai rau decat pe criminali, violatori, sau pe cei care transporta si se ocupa cu comercializarea drogurilor. Eu am contribuit foarte mult ce inseamna business, nu am avut nicio relatie cu statul, nicio datorie la stat, nici ca persoana fizica, nici publica. Asta e viata, totul e de imagine!”, a spus Gigi Netoiu pentru Dolce Sport.

„Va dati seama ca dupa un infarct acum e destul de greu pentru mine, dar faptul sa sunt din nou liber e o satisfactie si un sentiment mare. Nu mai are nici o relevanta tot ce s-a intamplat pana acum. O sa merg in continuare la Spitalul Militar inca trei saptamani, dupa care voi reveni doar la control. Aici sunt tratat cu adevarat ca un om”, a adaugat Gigi  Netoiu.

Gigi Netoiu a fost condamnat la inchisoare la trei ani si patru luni de detentie si a fost eliberat pentru buna purtare dupa ce a ispasit jumatate din pedeapsa.