Când va fi eliberat condiţionat Dănuţ Lupu din puşcărie. Ce ajutor i-a promis Dumitru Dragomir: „Va ieşi un om curat!”

Dănuţ Lupu a fost condamnat pe 2 octombrie 2023 la şapte luni şi zece zile de închisoare cu executare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis. Cel mai probabil, fostul fotbalist va fi eliberat condiţionat la începutul lunii martie a acestui an.

06 feb. 2024, 13:05
Când va fi eliberat condiţionat Dănuţ Lupu din puşcărie. Ce ajutor i-a promis Dumitru Dragomir: „Va ieşi un om curat!”
Când va fi eliberat condiţionat Dănuţ Lupu din puşcărie. Ce ajutor i-a promis Dumitru Dragomir: "Va ieşi un om curat!"

Când va fi eliberat condiţionat Dănuţ Lupu din puşcărie. Gigi Becali anunţase că va întocmi formalităţile pentru a-l angaja pe Dănuţ Lupu la FCSB, pentru ca, pe timpul zilei, acesta să poată părăsi penitenciarul şi să lucreze la baza din Berceni. Planul a eşuat, iar Dănuţ Lupu a rămas încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat într-un corp complet nou, care respectă standardele europene.

„Își face detenția. Va ieși un om curat. Dacă am posibilitatea, am să-l ajut”, a declarat Dumitru Dragomir pentru iamsport.ro.

Citeşte şi: Dănuţ Lupu a aflat data exactă când va ieşi din închisoare. Fostul fotbalist are motive de bucurie

La finalul lunii octombrie veniseră veşti teribile despre Dănuţ Lupu, care ar fi avut o cădere emoţională. Acesta nu fusese vizitat de soţie, cu care vorbea la telefon, însă ar fi plâns de multe ori cu receptorul în mână. Fiul său este cel care l-a vizitat după gratii şi i-a adus pachete cu mâncare. Mai mult, starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu nu ar fi una bună. Acesta suferă de diabet şi are nevoie de îngrijiri medicale.

„Eu cred că 100% va fi eliberat condiţionat şi teoretic o să stea jumătate din pedeapsă, adică trei luni şi jumătate. Pe bună purtare şi pe tot, va sta jumătate din pedeapsă. Deci nu va fi la două treimi sau altceva, va fi 1/2”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeşte şi: Dănuț Lupu, viață grea în închisoare! Fostul mare fotbalist a căzut în dizgrația pușcăriașilor, după ce a făcut o greșeală uriașă