Gigi Neţoiu s-a căsătorit cu un top model. I-ar putea fi liniştit tată

Gigi Neţoiu are toate motivele să fie fericit. De câteva zile, omul de afaceri a devenit tată pentru a doua oară. Iubita lui, cu 30 de ani mai mică decât el, a născut un băieţel, la o clinică privată, din Capitală.

07 feb. 2014, 13:56

Discret cu viaţa personală, Gigi Neţoiu a ţinut ascunsă de ochii presei relaţia pe care o are de câţiva ani cu fostul manechin Ecaterina Iancu. Frumoasa şatenă, cu 30 de ani mai mică decât fostul acţionar al echipei de fotbal Universitatea Craiova, dar mai înaltă cu aproape 10 centimetri, a reuşit să-i fure inima lui Neţoiu chiar în timp ce acesta avea o relaţie cu una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din ţară. Ecaterina, genul de fată care nu vorbeşte neîntrebată şi stă acolo unde o pui, şi-a făcut repede – repede băgăjelul şi s-a mutat în vila afaceristului, din Mogoşoaia. Apariţile celor doi, împreună, au fost foarte rare, doar la nunta fiului cel mare al lui Gigi Neţoiu, şi la alte cîteva petreceri private.

A născut înainte de termen

Zilele trecute, mai exact pe 4 februarie, Ecaterina Neţoiu, căci se pare că a devenit doamna Neţoiu între timp, însărcinată în opt luni, a mers de urgenţă la o clinică privată din Bucureşti unde a trebuit să nască înainte de termen, prin cezariană. Surse apropiate cuplului ne-au spus că micuţul, adus pe lume la 36 de săptămâni, a cântărit 2,4 kilograme, are 46 de centimetri. Cel de-al doilea fiu al lui Gigi Neţoiu a primit numele Petru David. Tânăra mămică şi nou născutul vor mai sta internaţi câteva zile, până când medicii vor considera că totul este în regulă. Omul de afaceri Gigi Neţoiu a avut o relaţie de aproape 20 de cu Luchi Georgescu, care l-a părăsit din cauza infidelităţii acestuia. Fostul acţionar de la Universitatea Craiova mai are un băiat, Alexandru, care s-a căsătorit cu aleasa inimii lui în vara anului 2011.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro