Gimnastă de la Steaua, acuzaţii dure la adresa antrenoarei şi iubitului acesteia: „Ne trăgea de păr. Pe unele le gâdila unde nu trebuie!”

O gimnastă de la Steaua face acuzaţii dure la adresa antrenoarei şi iubitului acesteia. Andra Ioana Rusu a dezvăluit tratamentul la care ar fi fost supusă de către antrenoarea Adriana Teocan, precum și de prietenul acestuia, Daniel.

05 apr. 2021, 22:52
Gimnastă de la Steaua, acuzaţii dure la adresa antrenoarei şi iubitului acesteia: „Ne trăgea de păr. Pe unele le gâdila unde nu trebuie!”
Gimnastă de la Steaua, acuzaţii dure la adresa antrenoarei şi iubitului acesteia

Gimnastă

de la Steaua, acuzaţii dure. ”Ea țipa foarte tare la noi, ne scotea din sală, ne trăgea de păr. Ne pedepsea făcând o pregătire fizică foarte dură! De exemplu, săream de pe o parte pe alta a băncii, iar din cauza acestei pregătiri am făcut vânătăi, iar o colegă și-a rupt degetul. Săream cât voia ea. Dacă ne opream, ne punea să facem de la început.

Eu mi-am rupt degetul sărind cu sacii! Făceam cât voia ea, dacă făceam incorect ne punea să o luăm de la început. Dacă se sătura, ne scotea din sală!”, a dezvăluit sportiva de la Steaua.

Citeşte şi: Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă. Le-a întrecut pe Nadia Comăneci şi Cătălina Ponor

Gimnastă de la Steaua, acuzaţii dure

Andra Ioana Rusu susține că nu a avut parte nici de condiții optime de antrenament, iar acuzațiile nu s-au îndreptat doar spre Adrian Teocan, ci și spre prietenul acesteia.”M-a pus să fac o răsturnare lentă și să fac exerciții și să număr pașii. Ea a spus că nu fac bine și că s-a săturat. Mi-a spus să ies din sală, să îi prezint scuze și că m-am comportat urât.

Când nu era pandemia de COVID m-a scos din sală. Eu plângeam în hol, a venit și m-a luat de coc, a zis că trebuie să îmi fie rușine și că m-am comportat urât. Da, de multe ori. Pe toate fetițele (n.r- întrebată dacă a fost înjurată sau i s-a vorbit vulgar).

După scandalul dintre mama și antrenoare, când am intrat în sală și am început antrenamentul Adriana m-a ignorat, iar Daniel s-a uitat foarte urât la mine.

Nicio fetiță nu mă lăsa să mă antrenez pe covor, m-am antrenat pe preș! La intrare în sală nu m-au lăsat să mă antrenez pe covor, ci lângă. N-am avut voie pe covor!

Unele dintre fete, da, mă priveau cu ostilitate.

Daniel (n.r- iubitul Adrianei Teocan) stătea acolo, pe unele le mai gâdila. Păi, venea la ele și se juca cu ele și le gâdila prin locurile prin care nu trebuia să o facă! Se mai juca cu ele.

Cu mine nu! Unora, printre care și mie, ne mai arăta ce trebuie să facem! Am rămas o dată singure cu el, când Adriana Teocan era plecată cu alte fete mai mari la un concurs. Ne-a arătat ce trebuie să facem”, a mai spus Andra, la GSP.


loading...
Partenerii noștri