Gina Carano, dată afară din serialul „The Mandalorian”. Postarea de pe Instragram care a costat-o rolul

Gina Carano nu va mai face parte din distribuţia serialului "The Mandalorian". Actriţa a fost dată afară, după ce a publicat pe pagina ei de Instagram un mesaj prin care a dat de înţeles că a fi simpatizant al Partidului Republican acum e ca şi cum ai fi evreu în timpul Holocaustului.

11 feb. 2021, 12:48
Gina Carano, dată afară din serialul „The Mandalorian”. Postarea de pe Instragram care a costat-o rolul

Gina Carano a fost concediată, după ce a declanşat un scandal uriaş. Într-un mesaj publicat pe pagina ei de Instragram, actriţa a făcut o asociere între atrocităţile la care au fost supuşi evreii în timpul Holocaustului şi modul în care sunt criticaţi cei care au opinii politice diferite.

„Evreii erau bătuţi pe stradă nu de soldaţii nazişti, ci de către vecinii lor. Chiar şi de către copii.  Pentru că istoria se repetă, mulţi oameni nu realizează acum că pentru a ajunge în faza în care soldaţii nazişti ridicau cu uşurinţă sute de evrei, Guvernul îi determina pe oameni să-şi urască vecinii pentru că erau evrei. Cu ce e diferit de a urî pe cineva din cauza viziunilor politice?”, este mesajul publicat de Gina Carano care a stârnit controverse.

Postarea actriţei
foto: DailyMail.co.uk

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, bătută de mai mulţi foşti iubiţi. Unul dintre ei „a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă!”

Casa de producţie Lucasfilm, care realizează serialul „The Mandalorian”, a reacţionat imediat, după ce mesajul actriţei a stârnit controverse.

„Gina Carano nu mai este angajată a Lucasfilm şi nu există planuri ca ea să fie în viitor. Fără îndoială, postările ei din social media care denigrează oamenii pe baza identităţilor culturale şi religioase sunt aberante şi de neacceptat”, se arată într-un comunicat al Lucasfilm, conform News.ro.

De asemenea, agenţia de talente UTA a renunţat la colaborarea cu Giba Carano. Informaţia a fost confirmată de un reprezentant al agenţiei.

Potrivit sursei citate, hashtag-ul #FireGinaCarano era între cele mai populare deoarece postarea actriţei a generat o reacţie puternică pe reţelele de socializare. Numeroşi utilizatori au cerut ca Gina Carano să fie concediată din show-ul Disney+.

Nu este prima oară când Gina Carano, care a jucat rolul lui Cara Dune în „The Mandalorian”, a declanşat un scandal pe reţelele de socializare din cauza comentariilor sale politice. În noiembrie 2020, actriţa a ironizat pe Twitter purtarea măştii în contextul pandemiei şi a sugerat, în mod fals, că alegerile prezidenţiale au fost fraudate.

Citeşte şi: Primele cazuri de infectare cu coronavirus după redeschiderea şcolilor. Alertă la mai multe şcoli din Bucureşti