Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu? Blondina rupe tăcerea: „Fiecare face ce simte”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu? La 28 ani, blondina se poate considera o femeie împlinită, are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă cu Bogdan Vlădău, căruia i-a dăruit o fetiță. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și, chiar dacă au avut parte de momente dificile, au reușit să treacă peste ele.

25 mai 2023, 15:53
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu? Blondina rupe tăcerea: „Fiecare face ce simte”
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu?

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu? Chiar dacă multă lume nu credea în relația lor, cei doi au demonstrat că se iubesc formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Au o fiică adorabilă, pe nume Katia, care va împlini în curând trei ani.

Fotomodelul a dezvăluit cum este să fii mamă și care sunt provocările cele mai mari pentru ea. Deși a mărturisit că educația copilul îi ocupă foarte mult timp, trăiește o perioadă foarte frumoasă a vieții.

Citește și: Cine e cea mai admirată româncă de la Festivalul de Film de la Cannes. Câți bani a dat pe rochia cu care a defilat pe covorul roșu

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu?

Nu este foarte grea distanța, dacă ne înțelegem și vorbim înainte. Libertatea trebuie oferită într-o relație. Nu sunt un exemplu, fiecare face ce simte, nu e nimic greșit dacă cineva nu este de acord cu asta, dar mie mi se pare normal să avem parte de libertatea noastră.

Rolul de mamă este cu suișuri și coborâșuri. Este frumos, dar este și greu. Este în „valuri”, să spun așa… Ea îmi ocupă cel mai mult timp, parenting-ul îmi ocupă timp… În câteva zile va împlini 3 anișori și vom petrece în familie.

Sfatul pe care pot să îl dau tinerelor care vor să urmeze calea aceasta este să nu renunțe la educație, să nu creadă că dacă ești model nu trebuie să ai ceva în cap pentru că la sfârșitul zilei tu trebuie să iei deciziile și o decizie luată greșit te costă, cumva, tot parcursul vieții. Să nu renunțe la educație, să nu renunțe la a se descoperi pe ele, de a se autodepăși. Nu mi se pare că modelling-ul anulează educația, părerea mea”, a declarat Gina Chirilă, pentru Playtech Știri.