Cine e cea mai admirată româncă de la Festivalul de Film de la Cannes. Câți bani a dat pe rochia cu care a defilat pe covorul roșu

Gina Chirilă e una dintre româncele care au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Cannes.

23 mai 2023, 17:50
Cine e cea mai admirată româncă de la Festivalul de Film de la Cannes. Câți bani a dat pe rochia cu care a defilat pe covorul roșu

Gina Chirilă, fotomodel de 28 de ani, soția lui Bogdan Vlădău, a făcut furori pe covorul roșu, la premiera producției „Killers Of The Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese.

Fotomodelul a purtat o rochie albă și lungă, creată de brandul românesc Vestiaire dun Oiseau Libre, care costă 480 de euro, fiind disponibilă și pe negru. Și-a completat ținuta cu o pereche de mănuși albe și tocuri albastre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila)

Și Mădălina Ghenea a fost prezentă la Cannes și a atras toate privirile. Actrița participă în fiecare an la proiecția unui film și atrage toate privirile cu ținutele ei spectaculoase. Românca a purtat anul acesta o rochie marca PINKO, în care a arătat impecabil. A fost una dintre cele mai sexy apariții ale evenimentului.

Citește și Actriţa Charlbi Dean a murit „subit” la 32 de ani. A fost star în filmul Triangle of Sadness”, premiat cu Palme d’Or la Cannes

Dana Rogoz a fost și ea una dintre aparițiile surprinzătoare de la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița a purtat o rochie lungă și elegantă, de culoare roșie, cu care a atras toate privirile.

„O imensă bucurie să fiu invitata la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale.