Gina Matache, din nou pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate. Mama Deliei a refuzat mai multe concerte în ultimele șase luni: „Aștept să mă pensionez”

Gina Matache, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi, a refuzat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate și plănuiește să se pensioneze.

26 sept. 2023, 12:55
Gina Matache, din nou pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate. Mama Deliei a refuzat mai multe concerte în ultimele șase luni: „Aștept să mă pensionez”
Gina Matache a urcat din nou pe scenă

Gina Matache are probleme mari de sănătate, motiv pentru care, de mai bine de jumătate de an, a refuzat să mai cânte pe scenă sau la evenimente. Mama Deliei, în vârstă de 60 de ani, a avut mai multe invitații, dar a refuzat, deoarece are probleme cu coloana și a avut zile în care nu s-a putut ridica din pat.

Recent, artista a urcat pe scenă, chiar dacă are probleme de sănătate și a mărturisit că plănuiește să se retragă din muzică. Gina Matache a dezvăluit că suferă și de o anumită alergie. Chiar dacă nu a mai avut cântări, vedeta nu s-a plâns de lipsa banilor, declarându-se o persoană chibzuită și zgârcită.

Citește și: Gina Matache, mesaj alarmant pe rețelele sociale. Ce se întâmplă cu mama Deliei: „Viață dă-mi timp”

„Aștept să mă pensionez, să găsesc pe cineva să-mi ia cartea de muncă, să aflu ce am de făcut. Îmi pregătesc ieșirea, ușor, ușor, pentru că asta-i viața.

Nu mai am forța de altădată, transpir din cap până-n picioare. De aceea am decis ca mai ales vara să nu merg la concerte. În plus, nici disponibilitate nu mai am, să mă duc pe la Cocoșații din deal, să alerg, să scot limba, apoi înapoi, acasă. Am rărit concertele. E mai bine pentru liniștea mea. Am cântat zilele trecute, am avut evenimente private. A fost ceva pe moment. Și dacă am probleme, trebuie să le treci pentru că n-ai ce face”, a declarat Gina Matache, potrivit Cancan.

Artista este foarte mândră de fiicele sale, ambele având succes din punct de vedere profesional. Totodată, artista s-a împăcat cu fostul ei soț, de care a stat despărțită 15 ani, când acesta a ales calea călugăriei. Cei doi locuiesc în apartamentul în care stăteau și înainte de despărțire și ambii se confruntă cu probleme de sănătate.

Citește și: Gina Matache a făcut pace cu fiica ei, Oana, după conflictul legat de noul iubit al artistei: „Nu pot fi supărată pe copilul meu”

Mama Deliei a avut momente când nu s-a putut ridica din pat și, mai mult, a descoperit și că are o alergie.

„Mă apucă strănutul, ba mi se înfundă nasul. Am descoperit că-s alergică, după Covid. Am dat vina pe pudră, pe machiaje, dar probabil exista terenul acesta alergic, pe care l-am moștenit. Tatăl meu avea probleme de genul acesta”, a mai spus artista.

Aceasta nu se plânge de lipsa banilor și se declară o persoană zgârcită și chibzuită.

„Sunt un om zgârcit. Îmi cunosc buzunarul, mă întind cât mi-e plapuma. Pe mine mă doare sufletul de bani. Am muncit foarte mult, ca să-i arunc, să-mi bat joc de ei.Noi ne descurcăm, știm ca dintr-un leu să facem doi. Rezistăm tentației, știm să gătim, să ne gospodărim. Pentru noi e ușor. Dacă ai două cepe în casă, tot faci o tocană din ele”, a mai spus mama Deliei.