Gina Matache a făcut pace cu fiica ei, Oana, după conflictul legat de noul iubit al artistei: „Nu pot fi supărată pe copilul meu”

Gina Matache s-a împăcat cu fiica ei, Oana, după ce artista a divorțat de tatăl copiilor ei și a început noua relație cu Radu Siffredi.

19 mai 2023, 22:02
Gina Matache a făcut pace cu fiica ei, Oana, după conflictul legat de noul iubit al artistei: „Nu pot fi supărată pe copilul meu”
Gina Matache a îngropat securea războiului

Gina Matache spunea în urmă cu doar câteva săptămâni că nu-și dorește ca fiica ei, Oana, să fie într-o relație cu Radu Siffredi. Acum, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Oana Matache și noul ei iubit sunt împreună de câteva luni, timp în care s-au și mutat împreună. Începutul relației a fost unul destul de tumultos, pentru că toată lumea era împotriva acestei relații. Noul iubit al artistei și mama acesteia și-au aruncat vorbe grele în mediul online din această cauză.

După discuții aprinse și atacuri nenumărate, se pare că răzbuoiul s-a terminat. Gina Matache a decis să lase totul în urmă și să se împace cu Oana, considerând că este mai bine să o lase să-și trăiască viața așa cum dorește.

Citește și: Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am făcut prostia asta în tinerețe”

„Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu. Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung! Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!”, a declarat Gina Matache pentru playtech.ro.

Chiar dacă s-a împăcat cu fiica ei, artista dă de înțeles că, în continuare, nu se lasă dată pe spate de compania lui Siffredi. Vrea ca fiicele ei să fie fericite, așa că va lăsa de la ea ori de câte ori va fi nevoie.

Citește și: Gina Matache nu a mai rezistat. Mama Deliei a izbucnit pe rețelele sociale: „Am trăit degeaba”

„Dacă nu-mi place compania anumitor persoane, voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod. Nu asta este ceea ce contează, ci faptul că copiii au viețile lor, pe care doar ei o trăiesc așa cum vor înțelege ei că e mai bine pentru fiecare! În rest, trebuie să știți că sunt la fel de mândră de fiecare dintre fetele mele! Fără niciun fel de deosebire!

Fetele mele știu că atunci când vor avea probleme sau vor avea nevoie de ajutorul părinților lor, ușa mea le va fi mereu deschisă. Așa că, atunci când va fi cazul, voi fi pregătită să le ajut!. Nu sunt numai zile senine în viața omului. Dacă totul ar fi roze, cine știe, poate am ajunge tot la concluzia că nici așa nu e bine. Așa că am decis să iau vremurile așa cum vin. Cum o vrea Dumnezeu, așa să fie! Momentan, sunt bine!”, a mai spus ea.