Gina Matache, mama Deliei, operată urgent

În plină pandemie de coronavirus, Gina Matache a fost operată urgent. Mama Deliei a suferit o intervenţie chirurgicală la glanda tiroidă. Se confruntă cu această problemă de aproape 30 de ani, iar medicii au decis că nu mai poate suporta amânare.

27 nov. 2020, 12:07
Gina Matache, mama Deliei, operată urgent
Mama Deliei, operată de urgenţă

Gina Matache, mama Deliei, operată urgent. “Nu am păţit nimic, doar m-am operat de glanda de tiroidă. Îmi era teamă, dar ce să fac? Trebuia să mă operez, am fost pe mână bună, pe mâna specialiştilor “, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

Artista se confruntă cu probleme la glanda tiroidă 30 de ani, însă a tot amânat până acum să ia o decizie radicală.

Citeşte şi: Tatăl Deliei, în pericol din cauza coronavirusului. Nu-şi poate continua tratamentul: „Nu se simte prea bine, are imunitatea scăzută”

Gina Matache, mama Deliei, operată urgent

Nu se mai putea amâna această intervenţie. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt nişte oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârşit, avem şi noi nişte medici buni. Cel puţin aici, nu ştiu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operaţie nu am simţit durere, nu am simţit nimic.

Mâine mă vor externa. În principiu, nu am voie să fac multe, dar să vedem cât voi putea eu să respect. Nu stau prea bine la capitolul ăsta, mă cam aventurez. Sper să mă potolesc şi eu. Nu sunt aia care să stea în pat. Nu mă duc la nepoţi, că sigur îi iau în braţe, mai fac eu vreo nefăcută‘, a mai spus artista.

Delia şi mama ei sunt foarte apropiate.

Citeşte şi: Detalii picante din viaţa personală a Deliei. Gina Matache a dezvăluit dacă artista se pregăteşte să-şi întemeieze o familie

Câţi bani face Delia într-o singură săptămână pe Youtube

Delia este una dintre cele mai de success artiste autohtone, la concertele ei sălile fiind mereu pline. De altfel, cântăreața are o voce de excepție, moștenind-o la acest capitol pe mama ei, și ea artistă.

Delia își rotunjește veniturile grație vizionalizării de pe youtube. Iar în cazul ei sumele castigate chiar sunt, uneori, foarte mari. Care este suma maximă de bani pe care Delia o poate face din Youtube în doar o săptămână?

Conform site-ului socialblade.com, frumoasa cântăreață ar putea să câștige într-o săptămână, maximum, 5.376 de dolari. Sigur, este doar o estimare maximă făcută, pentru că la polul opus situația financiară ar fi de doar…337 de dolari pe săptămână.


loading...