Tatăl Deliei, în pericol din cauza coronavirusului. Nu-şi poate continua tratamentul: „Nu se simte prea bine, are imunitatea scăzută”

Tatăl Deliei se confruntă de mai mult timp cu niște probleme serioase de sănătate, iar acum situația nu este deloc îmbucurătoare pentru că, din cauza restricțiile impuse de criza coronavirusului. Tatăl Deliei se confruntă de mai mult timp cu niște probleme serioase de sănătate, iar acum situația nu este deloc îmbucurătoare pentru că, din cauza restricțiilr impuse de criza coronavirusului, acesta nu-și mai poate urma tratamentul. Citeşte întreaga ştire: Tatăl Deliei nu-și poate continua tratamentul din cauza crizei coronavirus. Care este starea sa de sănătate

RomaniaTV.net
13 apr. 2020, 12:03
Tatăl Deliei, în pericol din cauza coronavirusului. Nu-şi poate continua tratamentul: „Nu se simte prea bine, are imunitatea scăzută”

Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri.”, a dezvăluit Gina Matache, mama Deliei, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Gigi Becali aşteaptă acreditarea pentru a putea începe testele pentru Covid-19. „La mine la clinică le fac în 2-3 ore”

El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine.

Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată, va fi în siguranță”, a mai spus Gina Matache.

În urmă cu doi ani, tatăl Deliei a fost operat după ce i s-a descoperit o tumoră la rinichi, care a fost supusă biopsiei.

Donaţii de peste 2,6 milioane de Euro pentru secţiile de terapie intensivă din ţară

Românii au făcut donații de 2.627.219 Euro la Teledonul Români Împreună. Inițiativa a avut ca scop strângerea de fonduri pentru secțiile de terapie intensivă din România. Mai multe vedete autohtone au fost implicate, printre care Ion Ţiriac Jr., Delia, Ştefan Bănică Jr. etc.

Delia și soţul său, Răzvan Munteanu au donat suma de 25.000 euro.

Citește și: Andra este în culmea fericirii! Ce mesaj a postat vedeta pentru fanii ei: „Sunt cea mai fericită!”