Gina Matache răbufnește din nou! Ce mesaj i-a transmis fiicei sale Oana: „Păstrează-ți demnitatea….”

Se pare că scandalul din familia Matache nu s-a domolit. Cu toate că atât Gina Matache nu a mai făcut declarații cu privire la relația Oanei cu Radu Siffredi, aceasta nu reușește să accepte realitatea.

09 mai 2023, 21:08
Gina Matache răbufnește din nou! Ce mesaj i-a transmis fiicei sale Oana: „Păstrează-ți demnitatea….”

Gina Matache trece printr-o perioadă din viața ei cât se poate de încurcată și dificilă. Postările acesteia din mediul online demonstrează faptul că apele nu s-a mai liniștit în familia ei. Totul a pornit de la divorțul fiicei ei cei mici, Oana Matache. Mai mult de atât, mama acesteia nu este deloc mulțumită cu noua relație a acesteia cu Radu Siffredi. Gina Matache a dat de înțeles în repetate rânduri că acest bărbat nu este absolut deloc potrivit pentru fata ei, mai ales în contextul în care Oana are și doi copii.

Citește și: Mesaj tulburător postat de Oana Matache pe pagina sa de Instagram: „„Își ura propria fiică pentru că semăna cu mine”

După ce s-a confesat în mediul online și a fost lovită de reacții de toate felurile, cu toate că a rămas la părerea ei în ceea ce îl privește pe iubitul Oanei, Gina Matache a preferat să se retragă și să nu mai comenteze în niciun fel aceasră problemă. Totuși, într-un mod mai mult sau mai puțin subtil, femeia a continuat să facă diverse postări care par să aibă o trimitere clară la acest subiect.

Gina Matache nu mai poate să suporte situația

Recent aceasta a mărturisit că deși continuă să sufere și să fie afectată, demnitatea este, până la urmă, cea mai important. Alături de acest mesaj, Gina Matache a alăturat o fotografie cu ea, în care pare foarte melancolică și gânditoare. Mama Deliei lasă impresia că acest mesaj are o direcție cât se poate de clară, sfatul fiind adresat mezinei.

Se pare că orice s-ar întâmpla Gina Matache nu reușește să fie de acord cu relația pe care Oana a început-o cu Radu Siffredi, după divorțul de Radu Miheț, tatăl copiilor ei.

„Păstrează-ți demnitatea, chiar dacă pierzi mult în viață.”, a scris Gina Matache în mediul online.

Acestea nu sunt singurele probleme care o macină pe Gina Matache. Interpreta se confruntă și cu o serie de probleme de sănătate, având mai multe suferințe legate de coloană. Din cauza acestora, artista a fost obligată să își anuleze evenimentele pe care le avea programate.  În acest context, ar fi venit și problemele legate de bani, atâta vreme cât nu mai poate susține cântări.

Citește și: Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului. Cum s-a pozat cu Radu Siffredi