Mesaj tulburător postat de Oana Matache pe pagina sa de Instagram: „„Își ura propria fiică pentru că semăna cu mine”

Oana Matache a șocat cu o serie de postări pe pagina sa de Instagram. Sora Deliei a transmis mesaje extrem de dure, iar fanii s-au panicat crezând că a fost victima violenței domestice, în relația cu fostul soț, Răzvan Miheț.

05 mai 2023, 12:36
Mesaj tulburător postat de Oana Matache pe pagina sa de Instagram: „„Își ura propria fiică pentru că semăna cu mine”

Oana Matache și-a băgat fanii în sperieți cu o serie de postări recente de pe pagina sa de Instagram. Aceasta a postat o fotografie cu un tricou alb pe care era scris un mesaj tulburător. Urmăritorii acesteia au luat foc crezând că textul face referire la comportamentul fostului ei soț, Răzvan Miheț. Din fericire, nu era vorba despre așa ceva, într-un final Oana Matache lămurind situația.

Citește și: Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor. Ce spune mama Deliei: „Se supără pe mine”

Oana Matache și Răzvan Miheț și-au jurat iubire în anul 2017, nași fiindu-le chiar Delia Matache și Răzvan Munteanu. Cei doi au devenit destul de devreme părinți. Cei doi au împreună doi copii, Jessie și Bogdan. Totuși, la începutul anului 2023 acest cuplu s-a destrămat, iar Oana Matache s-a îndrăgostit de Radu Siffredi cu care a și început o relație.

Ce a postat Oana Matache pe Instagram

Din momentul în care Oana Matache a divorțat aceasta a fost într-un scandal continuu cu mama ei, Gina Matache, care nu este deloc de acord cu decizia fiicei sale. Sora Deliei s-a debarasat de imaginea de soție și mamă supusă, iar în ultima vreme aceasta postează și spune orice îi trece prin minte pe rețelele de socializare.

Ultima postare a creat extrem de multe controverse, deoarece blondina a postat o fotografie cu un tricou alb pe care stă scris textul: „A spus că o să mă omoare și o să mă îngroape în pădure și nu va mai ști nimeni de mine”.

Ce a postat Oana Matache pe Instagram

O altă fotografie postată de divă arată tot un tricou negru, însă, pe acesta apare alt text, respectiv: „Își ura propria fiică pentru că semăna cu mine și pentru că va fi femeie într-o zi”.

Fanii și urmăritorii acesteia au fost îngroziți de mesajele transmise pe tricouri, gândindu-se automat că ar fi vorba despre comportamentul pe care Răzvan Miheț l-ar fi avut față de ea. Adevărul este cu totul altul, tânărul afacerist s-a dovedit de fiecare dată a fi un om blând și iubitor.

Oana Matache a făcut lumină cu privire la aceste postări controversate. Se pare că acestea fac parte dintr-o campanie împotriva protejării agresorilor de orice fel. Aceasta nu a fost victima violenței domestice, însă este activistă în acest sens, iar postările aveau ca scop să își determine fanii să conștientizeze o tristă realitate care se întâmplă și în România.

Citește și: Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului. Cum s-a pozat cu Radu Siffredi