Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am făcut prostia asta în tinerețe”

Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica. Familia se află în mijlocul unui scandal  monstru, după ce Oana, sora mai mică a Deliei, s-a despărțit de tatăl copiilor ei și a început o nouă relație, relație care nu este pe gustul mamei sale. 

04 apr. 2023, 16:35
Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am făcut prostia asta în tinerețe”
Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica

Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica, pe Delia, în timp ce Oana a avut parte de un tratament mai delicat. În apărarea sa, femeia spune că „așa era modă”, în perioada comunismului și că era foarte tânără atunci când a născut-o pe Delia.

Citește și: Gina Matache nu a mai rezistat. Mama Deliei a izbucnit pe rețelele sociale: „Am trăit degeaba”

Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica

Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copil, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta în tinerețe. Numai cu Delia, la Oana deja am început să prind informație, deci era după Ceaușescu încoace. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia nu i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…

Îmi pare rău, nu aș fi vrut, doar că pe atunci eram și eu un copil, că am făcut-o pe ea la 20 de ani. Eram împărțită între serviciu, scenă, era destul de greu. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți. Îi dădeam o palmă și hai treci la lecții. Asta le-aș spune mamelor, fiți alături de ei.

De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta”, a declarat Gina Matache pentru WowBiz.