Gina Pistol a făcut marele anunţ despre copil. „Gata, anul acesta…..”

Gina Pistol a intrat în această dimineaţă în legătură directă prin skype într-o emisiune TV, unde a vorbit despre cum a reuşit să aibă un corp de invidiat, dar şi despre copii şi căsătorie.

15 ian. 2017, 13:22
Gina Pistol a făcut marele anunţ despre copil. „Gata, anul acesta…..”

După cum a declarat, Gina Pistol la începutul fiecărui an spune că vrea să aibă un copil, însă de fiecare dată intervin alte lucruri care o opresc să facă acest pas, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Transformare RADICALĂ. Gina Pistol şi-a mărit posteriorul FOTO

„Gata, anul acesta fac copil! Aşa zic la fiecare început de an, dar apar noi proiecte, îmi e frică de pasul acesta. Îmi plac foarte mult copiii, dar nu mă întelegeţi greşit… trebuie să ai grijă de el, nu e ca şi cum ţi-ai lua un animal de companie”, a declarat Gina Pistol pentru „Star Matinal de Weekend”.

Deşi este într-o relaţie serioasă de ceva timp, Gina Pistol nu visează acum la o căsătorie.

„Nu fug de căsătorie, dar nu e un scop al meu acum. Mă visăm când eram mică mireasă, dar nu e momentul acum”, a mai mărturisit Gina Pistol la Antena Stars.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980. Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive. Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc, iar acum este cu Alin Cocoș. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.