Gina Pistol a împlinit 40 de ani. Surpriză imensă făcută de Smiley: „Am plâns toată dimineaţa!”

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a împlinit, miercuri, 9 decembrie, 40 de ani. Vedeta este însărcinată în al treilea trimestru, profesional îi merge excelent, iar Smiley i-a pregătit o surpriză uriaşă!

09 dec. 2020, 16:38

Gina Pistol, iubita lui Smiley, tocmai a împlonit 40 de ani şi este însărcinată în al treilea trimestru. Vedeta este mulţumită şi în plan profesional: prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Gina Pistol şi Smiley, mai fericiţi ca niciodată!

Gina Pistol a rămas casă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul „Asia Express”. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuție” și se bucură de compania lui Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani. Colegii ei, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au urat deja „La mulți ani!”, dar marea surpriză i-a făcut-0 Smiley.

Gina Pistol, imagini înduioșătore cu burtica de gravidă. Cum arată celebra prezentatoare TV

„În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din „Parfum de femeie”, superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns”, a povestit Gina Pistol pentru Viva!.

„Primesc și mesaje urâte și la unele răspund, însă sper ca oamenii ăia să-și dea seama și ei că de multe ori fac rău prin vorbele lor. Noi să fim bine și sănătoși și să putem munci. Sănătate la toată lumea și mulțumesc pentru mesaj”, a mai spus vedeta.

Gina Pistol și Smiley au anunțat în septembrie că vor deveni în curând părinți. Vedeta de la Antena 1 este însărcinată cu o fetiță, însă cei doi nu s-au hotărât încă asupra numelui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)