Gina Pistol, imagini înduioșătore cu burtica de gravidă. Cum arată celebra prezentatoare TV

Gina Pistol și Smiley trec prin cele mai minunate clipe, iar acest lucru se poate observa cu ușurință pe conturile celor doi de socializare. Prezentatoarea TV este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță.

18 nov. 2020, 08:42

Gina Pistol a publicat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care i se poate observa burtica de gravidă, fanii cuplului s-au înduioșat imediat.

Citește și: Surpriză la Antena 1! Cine va prezenta alături de Gina Pistol emisiunea Chefi la cuţite. El este coprezentatorul show-ului

Prezentatoarea TV este îndrăgită de mii de persoane, dar mai ales de branduri. Aceasta a promovat în cadrul videoclipului înduioșător un ulei antivergeturi, pe care îl și folosește din al doilea trimestru de sarcină. Aceasta a știut foarte bine cum să își sensibilizeze și atragă fanii, combinând promovarea cu imagini cu burtica de gravidă.

Gina Pistol, primul anunţ oficial despre sarcină. „Din doi oameni care se iubesc vom deveni trei!”

Gina Pistol şi Smiley au făcut anunţul că urmează să fie părinţi în urmă cu câteva zile, prin intermediul unui video postat pe Youtube. Cei doi au răspuns la toate întrebările curioşilor.

”În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol, în interviu emoționant cu ea și Smiley.

Prezentatoarea TV a mărturisit că ea vrea să fie o mămică modernă, care să copilărească alături de copilul său și căruia să-i fie prietenă bună.

”Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum… Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Să fiu genul ăla de mamă cool. Nu o mamă care devine cucoană și tanti. Vreau să fiu prietenul copilului meu, îndrumătorul lui”, a mai spus Gina Pistol.