Gina Pistol a început dieta pentru a reveni la silueta dinaintea nașterii. În câteva zile a dat deja jos două kilograme. Care e secretul vedetei

Gina Pistol a născut în urmă cu aproape un an și trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, alături de Smiley și micuța Josephine.

27 ian. 2022, 14:52
Gina Pistol a început dieta pentru a reveni la silueta dinaintea nașterii. În câteva zile a dat deja jos două kilograme. Care e secretul vedetei

Acum Gina Pistol își dorește să își reia treptat și celelalte activități de dinainte de naștere, așa că s-a apucat să dea jos kilogramele în plus pe care le-a acumulat.

Înainte să rămână însărcinată avea 53 de kilograme, iar în luna a noua de sarcină ajunsese la 80 de kilograme. Gina Pistol s-a pus serios pe sport și dietă. În urmă cu câteva zile avea 65,1 kilograme, iar acum a reușit să ajungă la 63,2.

Mai are de dat jos pentru a ajunge la silueta de dinainte, dar e pe drumul cel bun. Programul pe care l-a ănceput Gina durează 12 săptămâni.

Le-a arătat și fanilor dovada că prin sport și mâncat sănătos a reușit deja să dea jos două kilograme.

”Îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic.

Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare acum o săptămână, când a început dieta.

Citește și Gina Pistol, mesaj extrem de emoționant: „N-am fost iubită bună, n-am fost nici cea mai bună fiică. Dar am făcut tot ce mi-a stat în putință să fiu o mamă bună pentru fiica mea. 2021 a fost cel mai bun cu mine”

Citește și Gina Pistol, hărţuită pe Internet. Vedeta a izbucnit: „Îşi dă cu părerea neîntrebată”


loading...
Partenerii noștri