Gina Pistol a început să plângă pe Instagram. Ce a păţit iubita lui Smiley: „Da… Sunt bine…”

Gina Pistol a început să plângă pe Instagram. Nu mai este o noutate faptul că prezentatoarea TV este foarte sensibilă, de când a devenit mamă este mai emotivă şi imediat izbucneşte în lacrimi.

18 iul. 2022, 10:30
Gina Pistol a început să plângă pe Instagram. Ce a păţit iubita lui Smiley: „Da… Sunt bine…”
Gina Pistol a început să plângă pe Instagram

Gina Pistol a început să plângă pe Instagram. Iubita lui Smiley este foarte activă pe reţelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei, care nu sunt puţini la număr.

Gina Pistol a început să plângă pe Instagram

Recent, s-a afișat cu lacrimi în ochi și cu machiajul intins pe față în mediul online. Vedeta i-a îngrijorat pe oameni, pentru că a dat de înțeles că viața de după naștere este destul de grea. „Ei: wow, ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat. Eu: da… sunt bine…”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Imediat după acest mesaj, Gina Pistol nu a mai lăsat loc de intepretări și le-a dezvăluit fanilor ei că motivul pentru care a izbucnit în lacrimi este, de fapt, ceapa şi nu alte probleme.

Citeşte şi: Gina Pistol trece printr-o perioadă grea. Anunţul neaşteptat făcut pe reţelele de socializare: „Cam atât despre mine”

Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret

Gina Pistol şi Smiley trăiesc o poveste de dragoste de câţiva ani, iar din 9 martie 2021 sunt şi fericiţii părinţi ai micuţei Josephine. Cei doi au anunţat de multe ori că văd căsătoria doar ca pe o formalitate, dar o postare recentă a Ginei Pistol ar da de înţeles că aceasta şi Smiley ar fi decis să facă pasul cel mare!

Gina Pistol a postat recent pe rețelele de socializare un mesaj în care a susținut că este, în primul rând, „mamă”, iar când a venit vorba despre relația dintre ea și Smiley, aceasta a precizat că se poate numi logodnica lui Andrei Tiberiu Maria (numele real al artistului). Fanii virtuali ai blondinei au rămas șocați, gândindu-se că logodna celor doi a avut deja loc!

Cei doi au mărturisit în nenumărate rânduri că nu se gândesc la nuntă, dar par să fi avut totuși alte planuri. Gina Pistol și Smiley nu au făcut niciun anunț cu privire la o eventuală nuntă care ar putea să aibă loc în curând, deşi se consideră deja căsătoriți și văd un astfel de eveniment ca pe o formalitate pe care trebuie să o bifeze la un moment dat. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley acum ceva timp, susţinut de Gina Pistol: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte!”.