Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Abia acum s-a aflat: „El era într-o relație”

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate şi iubite cupluri din România. Chiar dacă se ştiam de multă vreme, ambii fiind persoane publice, niciodată nu s-au gândit că o să întemeieze o familie.

31 mai 2022, 22:25
Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Abia acum s-a aflat: „El era într-o relație”
Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Sunt în showbiz de ani de zile și s-au întâlnit de multe ori înainte de a ajunge să formeze un cuplu, însă a existat un moment în care și-au dat seama că într-adevăr, între ei ar putea exista ceva mai mult.

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

La mai bine de un an de zile de când au devenit părinți, cei doi au vorbit în podcastul #searadupa7 despre momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Citeşte şi: Momente teribile pentru Gina Pistol. Dezvăluire cutremurătoare a vedetei: „Nu mai știam cine sunt!” VIDEO

Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: Mamă, ce partidă bună. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist.

Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta. Ai simțit?”, a povestit Gina, iar Smiley a reacționat imediat: ”Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.”, a spus Smiley, ceea ce a declanșat o serie de întrebări din partea partenerei sale.

Ce de-astea? Adică ce?”, a întrebat Gina, în timp ce artistul a reacționat: ”Adică mă privește lumea cu alți ochi.

„Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu.

Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin. Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia„, a mai mărturisit Gina Pistol.