Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet, în fața fanilor. Ce a emoționat-o atât de tare pe iubita lui Smiley

Gina Pistol le-a transmis un mesaj fanilor de pe Instagram, cu ochii în lacrimi. Iubita lui Smiley a vorbit despre cât de mult îi va lipsi aventura „Asia Express”.

22 mai 2021, 19:37
Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet, în fața fanilor. Ce a emoționat-o atât de tare pe iubita lui Smiley

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet, în fața fanilor

Gina Pistol era până nu demult prezentatoarea emisiunilor „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, pe care acum le-a preluat Irina Fodor.

Pentru că micuța Josephine necesită toată atenția și timpul ei, Gina a decis să pună pe pauză toate activitățile care nu au legătură cu viața de familie.

”Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă. Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet.

Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta. Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol au plecat sunt părinţi de câteva săptămâni şi au decis să meargă în vacanţă. Pentru că fetiţa este destul de micuţă şi încă există restricţii pentru Covid, au ales o destinaţie în România, şi anume Sibiu.

Cine sunt noii concurenți de la Asia Express

Filmările pentru Asia Express 4 vor începe în luma mai. Concurenţii vor merge pe „Drumul Împăraţilor” în Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Noua prezentatoare este Irina Fodor. Oase a rămas co-prezentator, iar Marius Damian este povestitorul emisiunii.

Cele 9 echipe pentru Asia Express 4 sunt: Connect-R şi Shift, Lidia Buble şi Estera (sora ei), Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui), Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei), Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui), Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei), Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei), Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu, Lorelei şi Zarug.

„O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.


loading...