Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă: „Deci îmi vine să mă opresc”. Ce a pățit blondina

Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă. Blondina și Smiley se pregătesc să își unească destinele și sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Prezentatoarea a fost cea care s-a ocupat de toate detaliile, iar acum este depășită de situație, pentru că are prea multe lucruri de făcut.

25 mai 2023, 08:56
Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă: „Deci îmi vine să mă opresc”. Ce a pățit blondina
Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă

Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă. Vedeta a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale faptul că se simte copleșită de griji și probleme, chiar înainte de cununia civilă, care va avea loc în weekend. Blondina le-a explicat urmăritorilor ei exact ce se întâmplă în viața sa, în ultima perioadă.

Citește și: Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați

Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă

Deci sunt în drum spre casă de vreo 40 de minute și îmi arată că mai am 30 de minute, ceea ce e minunat, asta înseamnă că o să ajung și eu la cununia civilă sâmbătă. Stăteam acum și mă gândeam așa la semafor, eu și gândurile mele, am zis că dacă era un om normal și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel, adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stau, să râdem, să bem un pahar, poate aș fi mers o zi sau două la spa să-mi fac niște tratamente, niște masaje de relaxare, nu știu, aș fi făcut alte chestii…(…)

Nu mă nu, dar mie nu-mi place normalul, eu sunt anormală. Eu vreau să stau în trafic, să mă enervez la semafoare. Săptămâna asta îmi vine că am nu știu ce pereche de pantaloni de scurtat, baia care s-a inundat și trebuie să vină muncitorii să facă o evaluare să vedem ce soluții avem pentru a… deci îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină.

Oricum, trebuie să vorbesc cu Alexandra, cu terapeuta mea, să rezolve cu problema asta, că așa îmi place să mă țin atât de ocupată și să mă chinui”,   a spus Gina Pistol, pe rețelele sociale.

Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol

Artistul nu s-a uitat la bani când a ales locația în care își va uni destinul cu aleasa inimii sale, care este pe malul lacului, în mijlocul naturii. Ceremonia va fi la Palatul Snagov, unde vor fi prezente cel puțin 200 de persoane. Cea care a pus la punct toate detaliile a fost blondina, care a primit ajutor din partea unui organizator de evenimente.

Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, a declarat organizatorul nunții dintre Smiley și Gina Pistol pentru Cancan.ro.

Meniul va fi unul eclectic care va combina atât elemente tradiționale, cât și unele moderne. Smiley și Gina Pistol nu vor să piardă timpul, motiv pentru care vor să bifeze două evenimente importante, vor face cununia civilă și religioasă în aceeași zi.