VIDEO: Ce au făcut Smiley și Gina Pistol înainte de nuntă: „Ne-am despărțit drumurile”

Smiley și Gina Pistol au început pregătirile pentru nuntă. Înainte, au spus că e cazul să profite de timpul liber pentru o vacanță la Londra. Din păcate, cântărețul a trebuit să plece, din cauza „serviciului", iar fostul model nud din Playboy rămas să se bucure de aerul londonez. 

20 mai 2023, 17:22
VIDEO: Ce au făcut Smiley și Gina Pistol înainte de nuntă: „Ne-am despărțit drumurile”

În social media, Smiley a povestit în ce stadiu se află pregătirile pentru marele eveniment fastuos. Artistul a mai dezvăluit că a trebuit să plece mai rapid de la Londra, pentru că a avut de lucru la studio.

Artistul a prezentat „raportul” de vacanță în social media:

„Am început ziua corespunzător, bineînțeles, cu listele de invitați pentru nuntă și alezarea la masă, apoi ceai rapid și după aceea ne-am despărțit drumurile. Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei. Am ajuns la primul stu la prima sesiune, am făcut o piesă fantastică de dans, după care am pornit ușor ușor spre a doua sesiune.

Între timp, Gina a avut o misiune foarte clară, să găsească o cărticică cu Michael Jackson pentru fiica noastră, Josephine. Bineînțeles că a găsit-o după ce s-a rătăcit printre rochii și pantofi. Între timp eu am ajuns la al doilea studio și am mai făcut încă o idee foarte frumoasă de piesă. Cam atât pentru astăzi. La final vă garantez că ne-am întâlnit în aceeași cameră”, a comentat Smiley în mediul online.

Smiley și Gina Pistol , frânți din cauza pregătirilor pentru nuntă

Fostul membru al trupei Simplu a devenit un mare devorator de TikTok. În social media, artistul postează zi de zi câte un „Daily Tok”.

@smiley_omul Bună dimineața la ☕️… sau în cazul meu, ceai. 🇬🇧 Azi postăm două episoade de DailyTok, pentru că ieri am adormit 😅 #DailyTok #London ♬ original sound – Smiley

Smiley a mărturisit că pregătirile de nuntă l-au obosit foarte mult.

„Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă. Așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra să mai schimbăm atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură, la propriu, soare și voie bună. Am scos-o pe Gina Pistol în oraș… În alt oraș”, le-a povestit Smiley fanilor săi de pe Instagram.