Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19. „Atunci când e ud are un miros ciudat!”

Gina Pisto le-a dezvăluit fanilos virtuali că a fost infectată cu Covid-19, deși a ascuns acest lucru în perioada în care era bolnavă. Prezentatoarea de la "Chefi la cuţite" a rămas cu câteva probleme după ce s-a vindecat.

08 apr. 2022, 11:56
Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19.  „Atunci când e ud are un miros ciudat!”
Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19

Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19. Deşi este destul de discretă când vine vorba de viața ei privată, Gina Pistol a cerut ajutorul fanilor în privința problemelor cu care a rămas după infectarea cu Covid-19.

Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19. „Atunci când e ud are un miros ciudat!”

Vedeta a ales să țină unele evenimente doar pentru intimitatea ei, cum a fost și faptul că a fost infectată cu Covid-19. Până la urmă a recunoscut că a trecut prin boală, ba chiar le-a dezvăluit fanilor virtuali că a rămas cu unele probleme. Mai exact, de o ceva timp, Gina Pistol a observat că părul ei suferă o modificare după spălare, astfel că emană un miros total neplăcut, care o îngrijorează.

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă este de la post Covid sau este ceva hormonal. Când îmi spăl părul, atunci când e ud are un miros ciudat. Vă amintiți pe vremuri când se făceau bunicile permanent și mirosea pe toată scara? Așa înșepător? Cam acela este mirosul. Este ciudat rău. Nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire, aceleși șampoane, nu stiu ce se întamplă”, le-a povestit Gina Pistol fanilor.

Smiley şi Gina Pistol, prinşi în flagrant în spatele rafturilor din supermarket VIDEO

Vedeta le-a mărturisit fanilor recent că într-adevăr a fost infectată, însă pe atunci a ales să țină problemele de sănătate doar pentru ea, până când s-a tratat. Recent, a fost surprinsă în timp ce se afla în mall şi continua să poarte masca, deși restricțiile pandemice erau ridicate!