Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună, iar acum a dezvăluit cum a reușit acest lucru. Mai mult chiar, iubita lui Smiley are de gând să ajungă la greutatea de dinainte să rămână însărcinată!

16 mart. 2022, 21:26
Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!
Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Vedeta le-a dezvăluit fanilor virtuali cum a reușit să slăbească după ce s-a apucat de dietă.

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că a ajuns la 80 de kilograme după ce a născut, iar acum câteva săptămâni s-a apucat de dietă. Într-o o lună, a dat jos 15 kilograme şi încearcă să revină la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată. Aceasta a recunoscut că în acest moment nu s-a bazat pe sport, ci pe o alimentație corectă.

Gina Pistol, măsuri radicale pentru a reveni la silueta care a consacrat-o în Playboy. Cât cântărește la 10 luni de la nașterea fiicei sale

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a scris Gina Pistol pe Instagram. Vedeta a precizat și ce mănâncă la fiecare masă, de când a început această dietă: „mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry”.

Gina Pistol a început dieta pentru a reveni la silueta dinaintea nașterii. În câteva zile a dat deja jos două kilograme. Care e secretul vedetei

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cu toate că au un copil împreună, cei doi nu au ajuns în fața altarului. „nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley, completat de Gina Pistol: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte!”.