Gina Pistol a spus adevărul! Cu ce se ocupă fratele ei mai mic. Foarte puțină lume și-ar fi imaginat: „Nu știu dacă o să vină acasă”

De ani de zile, Gina Pistol este în lumina reflectoarelor, însă foarte puțină lume știe că aceasta are un frate mai mic. Iată cu ce se ocupă acesta și ce fel de relație are cu fost prezentatoare de la „Chefi la cuțite”.

25 aug. 2023, 16:59
Gina Pistol a spus adevărul! Cu ce se ocupă fratele ei mai mic. Foarte puțină lume și-ar fi imaginat: „Nu știu dacă o să vină acasă”
Gina Pistol a spus adevărul! Cu ce se ocupă fratele mai mic al vedetei. Foarte puțină lume și-ar fi imaginat: „Nu știu dacă o să vină acasă”

George Paul Pistol, fratele Ginei Pistol, nu  se bucură de aceeași notorietate precum celebra prezentatoare de la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Cu toate acestea, lumile diferite în care trăiesc nu i-au îndepărtat, iar cei doi păstrează o legătură cât se poate de apropiată. Deși Gina Pistol este una dintre cele mai populare vedete de la noi din țară, puțini oameni sunt conștienți că ea are un frate mai tânăr. Deși împărtășește bucăți din viața sa prin intermediul rețelelor sociale, discreția este cuvântul de ordine pentru vedeta care, alături de Smiley, formează un cuplu minunat.

Citește și: Marcela Fota aruncă buzduganul pe Intagram: „Când mă vezi cu altcineva, sper că o să înțelegi”. Tânărul iubit milionar nu a reacţionat

Gina Pistol ține viața privată departe de ochii curioșilor, protejând astfel viața fiicei sale și a celorlalți membri din sânul familiei. George Paul Pistol, fratele artistei, își duce existența în străinătate, preferând să păstreze multă discreție.

Cu toate că sunt separați geografic, legătura dintre fosta prezentatoare de la Antena 1 și fratele ei rămâne strânsă, fiindcă acesta o vizitează ori de câte ori îi este posibil. De-a lungul ultimilor ani, George Pistol și-a găsit o nouă casă în Polonia, alături de logodnica sa, iar acolo își desfășoară activitatea în cadrul unui renumit brand de modă, așa cum a dezvăluit Gina Pistol.

„George Paul îl cheamă, dar Paul nu-l strigă nimeni. Fratele meu lucrează la un brand foarte mare de haine cunoscut în toată lumea. S-a mutat cu logodnica lui în Polonia. S-a mutat acolo cu slujba, face bine. Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători”, a spus Gina Pistol despre fratele ei mai mic, acum ceva timp, notează wowbiz.ro.

Gina Pistol este cu cinci ani mai mare decât fratele ei și a avut grijă de el atunci când erau mici, după divorțul părinților. Cei doi se înțeleg de minune, iar vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui George.

„Avem o relație foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, a mai spus fosta prezentatoare.

Citește și: Ce pensie primește Serghei Mizil de la statul român. Suma este una extrem de mică: „Am avut contract de muncă toată viața!”