Gina Pistol a ţinut boala ascunsă! S-a aflat acum: ce se întâmplă din cauza sarcinii

Gina Pistol se află în ultimul trimestru de sarcină și se confruntă cu o boală minoră. Prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuțite" a vorbit despre problemele sale de sănătate.

08 ian. 2021, 19:41
Gina Pistol a ţinut boala ascunsă! S-a aflat acum: ce se întâmplă din cauza sarcinii

Gina Pistol va deveni mămică în curând şi a vorbit despre boala minoră provocată de sarcină. Gina Pistol a spus căare rinită, și anume sforăie atunci când doarme. Dovada i-a dat-o chiar Smiley, care a filmat-o în timp ce aceasta dormea!

Boala de care suferă Gina Pistol

„Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa”, a spus Gina Pistol.

Rinita afectează între 30 și 75% dintre femeile însărcinate și apare în urma modificărilor hormonale prin creșterea nivelurilor de hormoni. De asemenea, apare și congestia nazală, ca rezultat al creșterii afluxului de sânge din mucoasa nazală.

Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol FOTO

Prezentatoarea tv a mai afirmat că se confruntă și cu alt simptom, și anume, umflarea gleznelor: #Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”.

Gina Pistol și Smiley au fost extrem de discreți în ce privește viața persnală. Abia la finalul lunii septembrie, anul trecut, au dezvăluit opiniei publice că vor deveni părinți.

„Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia”, a declarat Smiley.