Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol FOTO

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți în cîteva luni. Până atunci, cei doi au dezvăluit o imagine emoționantă cu bebelușa ce urmează să vină pe lume.

05 ian. 2021, 16:20
Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol FOTO

Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol. Smiley și Gina Pistol au o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, iar vestea că vor deveni părinți a fost o adevărată surpriză, mai ales că blondinei i s-a spus înainte că nu poate avea copii. În urmă cu câteva luni, Gina Pistol le-a împărtășit fanelor cum își monitorizează sarcina cu ajutorul mai multor aplicații, de care este foarte mulțumită.

Prima imagine cu bebeluşa lui Smiley şi Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au reuşit să-şi vadă fetiţa cu ajutorul tehnologiei. Este vorba despre o aplicație care îl informează pe utilizator cum arată bebelușul, în funcție de câte săptămâni are sarcina. Gina Pistol a introdus datele care i s-au cerut, iar aplicația s-a dovedit extrem de utilă, generând o imagine cu micuța, care cântărește 1.500 – 1.700 de grame, ca un „dovlecel de iarnă”, așa cum a descris-o aplicația.

Gina Pistol, scandal cu fanii pe internet: „Nu trebuie să-mi asum nesimţirea şi impertinenţa unor persoane”

Chiar dacă medicii nu au fost foarte optimiști în legătură cu șansa frumoasei blondine de a deveni mamă, iată că totul a decurs bine până acum, iar vedeta se află în ultimul trimestru și este pregătită să-și țină fetița în brațe. „Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine… Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată”, a declarat acum cîteva luni Gina Pistol.