Gina Pistol, dezvăluire BOMBĂ după ruptura de Alin Cocoş. „Problema e la mine”

Gina Pistol a dezvăluit că este singură după despărţirea de Alin Cocoş, alături de care a trăit o poveste de dragoste care a durat câţiva ani.

29 mart. 2017, 06:41
Gina Pistol, dezvăluire BOMBĂ după ruptura de Alin Cocoş. „Problema e la mine”

Gina Pistol se simte bine singură.

Gina Pistol a făcut anunţul oficial: „Ruptura e definitivă. Nu mă mai întorc!”

„Sunt singură. Nu am idee cu cine este (n.r. – Alin Cocoş), îi doresc să fie fericit, eu îmi văd de treaba mea, de proiectele mele, relaţia s-a terminat în termeni amiabili, e puţin cam devreme să rămânem prieteni. Există respect între noi, am petrecut ceva timp împreună”, a declarat Gina Pistol pentru Cancan.

Despărţire BOMBĂ în showbiz: Gina Pistol, părăsită de iubit pentru altă femeie

Imediat după ce vestea rupturii dintre ea şi Alin Cocoş s-a răspândit, vedeta TV a declarat, elegant, că despărţirea s-a produs din cauza ei: “Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care îşi asumă orice. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. Eu încă nu ştiu ce vreau, sunt un om liber, foarte mişto, doar că la mine e problema. Îmi doresc o familie frumoasă, normal că-mi doresc un copil. Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. Da, Alin m-a cerut în căsătorie, însă cred că e o ruptură definitivă”.