Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de Smiley. Cine i-a dat de gol

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au o fetiță care le-a schimbat complet viața și care i-a împlinit pe toate planurile. Cu toate acestea, toată lumea așteaptă marea veste, și anume când vor ajunge la altar.

27 oct. 2022, 16:58
Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de Smiley. Cine i-a dat de gol

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fanii îndrăgitului cuplu așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să ajungă la altar. Cu toate că momentan cei doi nu ar fi făcut pasul cel mare, un detaliu ar fi ieșit la iveală chiar în emisiunea „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Juratul emisiunii culinare de la Antena 1, Florin Dumitrescu i-ar fi dat de gol pe cei doi, făcând o afirmație care lasă loc de multe interpretări.

„Mă bucur că ești îmbrăcată în culorile mele preferate astăzi, ai și albastru și negru”, a spus Florin Dumitrescu. „

„Gina, un pic de argintiu, pe undeva, ceva?”, a ținut să completeze Sorin Bontea

„Sorine, știi ce are pe culoarea aia? Inelul de logodnă, frate, cu ditamai piatra pe el”, a răspuns Florin Dumitrescu lăsând să se înțeleagă faptul că Gina ar fi fost cerută în căsătorie.

Nu se știe cu certitudine dacă Smiley i-a pus inelul pe deget, însă un lucru este sigur că cei doi se iubesc și se sprijină de fiecare dată în tot ce fac.

Smiley, despre Gina Pistol: „Mă echilibrează”

Cântărețul este foarte discret când vine vorba despre viața lui, însă se consideră foarte norocos că are în viața lui pe Gina Pistol, cea care i-a dăruit și un copil, pe Josephine, micuța care le-a schimbat complet viața.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a povestit Smiley în urmă cu ceva timp.

Citește și: Scandalos! Preţuri de groază la dovlecii decorativi de Halloween din pieţe! Cei mai mari ajung să coste şi 80 de lei!

Citește și: Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Cine îi „mănâncă” banii artistei