Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Cine îi „mănâncă” banii artistei

Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste de muzică populară din România, iar situaţia ei financiară este una foarte bună.

27 oct. 2022, 15:20
Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Cine îi „mănâncă” banii artistei
Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului

Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Artista spune că veniturile din concerte, plus pensia, dar și banii soțului, fost general în armată, le permite să le facă să îşi facă toate poftele, inclusiv ale nepoților. Aceasta mărturisește că cei patru nepoți sunt bucuria ei şi dezvăluie că îi răsfață foarte mult.

Citeşte şi: Elena Merişoreanu are mari probleme de sănătate: „Nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu”

Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului

Cântăreaţa de muzică populară recunoaşte că o parte din banii săi se duc la nepoţii ei. Unuia dintre ei i-a cumpărat un apartament chiar în buricul Capitalei, ceea ce înseamnă că a costat foarte mult. Chiar dacă nu este de acord cu cheltuielile lor pe haine, artista spune că tot îi ajută cu bani când apelează la ea.

Pentru ce muncesc? Să le dau și nepoţilor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: ‘mamaie, așa ceva…’.

Da, lucrează și cealaltă nepoată, dar niciodată nu e suficient având în vedere că dau 5.000 de lei pe o pereche de adidași. Că i-am și zis: ‘mai dă-i dracului, ce dai atâta pe ei? Păi se poate?!’. Eu mă cert cu ei și nu-mi mai spune. Dar, eu mă uit pe ăla când îi aduce. Când văd cât dau pe ei, înnebunesc. Dar îi ajut, de ce să nu recunosc„, a declarat Elena Merişoreanu, pentru Fanatik.ro.

Elena Merișoreanu a apelat la medicul estetician

Cântăreața a ales să își facă o intervenție estetică, chiar dacă până la vârsta de 75 de ani nu a mai făcut asta, pentru că a considerat că acum are nevoie de asta. Elena Merișoreanu, una dintre cele mai poupulare artiste de la noi, se află de ani de zile în atenția publicului.

De curând, Elena Merișoreanu a mers la o clinică de înfrumusețare pentru mici retușuri la nivelul feței. Aceasta și-a făcut un lifting facial cu fire resorabile, o intervenție nechirurgicală și care nu doare, a declarat cântăreața pentru spynews.ro.

A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a povestit Elena Merișoreanu.