Gina Pistol, decizie drastică legată de infidelitatea lui Smiley. „Bine, n-o să fie chiar aşa!”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și sunt fericiții părinți ai lui Josephine. Cei doi sunt foarte activi și împărtășesc momente din viața lor cu milioanele lor de urmăritori, care sunt mereu atenți la postările lor.

31 iul. 2023, 17:26
Gina Pistol, decizie drastică legată de infidelitatea lui Smiley. „Bine, n-o să fie chiar aşa!”
Gina Pistol, decizie drastică legată de infidelitatea lui Smiley. "Bine, n-o să fie chiar aşa!"

Gina Pistol, decizie drastică legată de infidelitatea lui Smiley. Gina Pistol a postat pe Instagram o înregistrare video în care discută despre subiectul infidelității într-un cuplu. Imaginile erau însoțite și de un mesaj ameninţător: „Eu, dacă vreodată îl văd cu vreo altă fată!”. Fanii au reacţionat imediat şi au întrebat-o dacă postarea poate fi un subtil avertisment către Smiley, mai ales că a trecut puțin timp de când s-au căsătorit. „Bine, n-o să fie chiar așa”, a răspuns Gina Pistol.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire. Fosta prezentatoare a făcut anunțul: „Trebuie să ai multă răbdare cu Andrei”

Gina Pistol l-a surprins pe Smiley de ziua acestuia cuo fotografie în care apar împreună, însoțită de câteva cuvinte pentru partenerul său. „La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor”, i-a transmis Gina Pistol lui Smiley.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cum s-au cunoscut şi cum au ajuns la căsătorie VIDEO

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a dezvăluit Smiley.