Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cum s-au cunoscut şi cum au ajuns la căsătorie VIDEO

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, după nunta de poveste care a avut loc pe 27 mai și la care au participat o mulțime de vedete. La o lună de la marele eveniment, cei doi au postat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant în care au vorbit despre relaţia lor.

03 iul. 2023, 16:41
Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cum s-au cunoscut şi cum au ajuns la căsătorie VIDEO
Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cum s-au cunoscut şi cum au ajuns la căsătorie

Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cei doi au dezvăluit cum a început relația lor şi cum au ajuns, până la urmă, în fața altarului. „Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a spus Smiley.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii despre noul iubit. Vedeta a fost deja cerută în căsătorie: „Dumnezeu îţi dă mereu după suflet” FOTO

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie ca mine, să fie un om bun, simplu. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea”, a spus şi Gina Pistol.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu, în lacrimi pe Facebook. Ce a păţit soţia lui Mădălin Ionescu: „Doamne fereşte! Nu pot să-mi revin!”

Cei doi vorbesc și despre cum se înțeleg, iar Smiley spune că Gina Pistol l-a învățat să își creeze o familie. „A trecut doar o lună, dar pare că a fost ieri. Povestea noastră nu a început să se scrie atunci, ci cu mult timp înainte, însă ziua nunții noastre este unul dintre capitolele preferate, știți voi… pagina aia unde puneți un semn să reveniți când aveți nevoie să recitiți”, a scris Gina Pistol alături de clipul video postat pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)