Gina Pistol, declaraţii dureroase despre divorţ. S-au judecat pentru custodie: „Nu înseamnă că nu eşti iubită”

Gina Pistol a vorbit deschis despre traumele din copilărie și impactul divorțului părinților asupra vieții sale. Totul s-a petrecut atunci când vedeta avea doar şase ani.

05 mart. 2024, 11:28
Gina Pistol, declaraţii dureroase despre divorţ. S-au judecat pentru custodie: „Nu înseamnă că nu eşti iubită”
Gina Pistol, declaraţii dureroase despre divorţ. S-au judecat pentru custodie: "Nu înseamnă că nu eşti iubită"

Gina Pistol, declaraţii dureroase despre divorţ. Divorțul părinților vedetei, care s-a petrecut când aceasta avea doar șase ani, a avut un impact semnificativ asupra acesteia. Gina Pistol a mărturisit că acest eveniment a declanșat o serie de traume și îndoieli, cum ar fi teama de abandon și sentimentul de singurătate.

Unul dintre aspectele cel mai dificile ale divorțului a fost lupta pentru custodia Ginei Pistol. Tatăl ei s-a judecat cu mama ei pentru custodia ei, iar Gina Pistol a fost dusă să locuiască cu o altă persoană, fără să i se explice clar situația. Lipsa de comunicare și de suport emoțional din partea adulților a contribuit la sentimentul de izolare și confuzie.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol la podcast-ul lui Mihai Morar.

Citeşte şi: Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Cei doi au şase copii: „Mi-am dat seama după îndelungi discuţii”

Experiența divorțului părinților și a absenței unei relații semnificative cu tatăl ei au avut repercusiuni asupra relațiilor Ginei Pistol în viața sa de adult. Ea a mărturisit că relația cu tatăl său este aproape inexistentă și că acesta a format o altă familie. Totuși, Gina Pistol a subliniat importanța unei comunicări deschise și a renunțării la orgolii în timpul divorțului pentru binele copiilor implicați.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată” nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a mai spus Gina Pistol.