Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley: „Erau multe fete care se dădeau la el”

Gina Pistol a vorbit despre începutul relaţiei cu Smiley. Vedeta se consideră o femeie împlinită acum, are o familie frumoasă alături de artist şi fetiţa lor, iar profesional lucrurile stau la fel de bine. Timp de câteva luni, cei doi se vedeau pe ascuns, înainte să declare public faptul că au o relaţie de dragoste.

29 nov. 2021, 21:13
Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley: „Erau multe fete care se dădeau la el”
Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley

Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley. Chiar dacă ziarele au început să scrie că cei doi formează un cuplu, artistul şi prezentatoarea TV nu se afişau împreună, nici măcar pe reţelele de socializare. A trecut ceva timp până când au confirmat povestea lor de dragoste.

Citeşte şi: Gina Pistol dezvăluie cum s-au comportat bărbații cu ea după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți: „Am dat cu ei de pâmânt”

Gina Pistol, despre începutul relaţiei cu Smiley

Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el.

Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui. Asta cere un şpiţ în fund.

Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă?

Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă.

Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!„, a declarat Gina Pistol în podcast-ul lui Speak.