Surpriză la Antena 1! Cine va prezenta alături de Gina Pistol emisiunea Chefi la cuţite. El este coprezentatorul show-ului

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru, însă este nelipsită de la cârma emisiunii Chefi la cuţite, de la Antena 1. Surpriza este că prezentatoarea nu va mai fi singură, îl va avea alături pe Speak, care o va ajuta să modereze show-ul culinar.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 16:11

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător‘, a spus Speak.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley a ieşit la cumpărături pentru casă (FOTO)

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări‘, a mai declarat Speak.