Gina Pistol, înlocuită la Asia Express. Cine va prezenta sezonul 4

Antena 1 a stabilit deja cine o va înlocui pe Gina Pistol la emisiunea Asia Express. Iubita lui Smiley s-a retras din TV după ce a devenit mamă la vârsta de 40 de ani.

17 mai 2021, 15:31
Gina Pistol, înlocuită la Asia Express. Cine va prezenta sezonul 4

Gina Pistol, înlocuită la Asia Express. Noul sezon care va duce vedetele pe Drumul Împăraților va fi prezentat de o nouă achiziție a trustului Intact, cel puțin la fel de sexy ca Gina Pistol, însă mult mai ieftină din punct de vedere contractual. Aceasta este Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe proaspăta mămică Gina Pistol și în emisiunea Chefi la cuțite, scrie Fanatik.

Gina Pistol, înlocuită la Asia Express

Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 a bifat, pe lângă colaborarea cu simpatica prezentatoare, și un alt aspect important, de ordin economic. Irina Fodor este remunerată mult mai puțin decât Gina Pistol care se afla, de ani buni, în topul vedetelor cel mai bine plătite de Antena 1.

Asia Express 2021. Lista concurenţilor este aproape gata. Andreea Antonescu şi Pepe, printre participanţi

Antena 1 a confirmat că filmările pentru cel mai dur reality show din România încep luna aceasta. Vedetele angrenate în proiect vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Marele premiu pentru care concurenții se vor lupta în sezonul 4 Asia Express este în valoare de 30.000 de euro. Ca și în celelalte sezoane, concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro.

Cei care vor pleca în Asia sunt atât vedete ale Antene 1, dar şi foşti concurenţi de la alte emisiuni. Andreea Antonescu este una dintre artistele care a prins gustul acestor provocări, după ce a fost la Ferma şi Survivor România. O altă posibilă vedetă ar fi chiar Alina Puşcaş, prezentatoarea „Te cunosc de undeva”, care a mai fost ofertată să meargă şi în trecut.