Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea TV din noul sezon

Bucurie mare în rândul fanilor Chefi la Cuțite. Gina Pistol revine şi va prelua frâiele emisiunii culinare după o pauză îndelungată.

06 nov. 2021, 23:25
Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea TV din noul sezon

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, după ce în martie a născut o fetiţă. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, iubita lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Pe timpul sarcinii, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Acum este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este este tot mai aproape să înceapă.

Citeşte şi: Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare şi cu ce echipă ţine în aces sezon

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu prezentatoarea TV din noul sezon

Potrivit Spynews, Gina Pistol a postat primele imagini pe pagina sa personală de Instagram.

Fanii vedetei au fost surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane.

Citeşte şi: Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate. Are dureri groaznice: „Îmi vine să îmi plâng de milă”

Îndrăgita prezentatoare TV a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost nevoită să se despartă de concurenții sezonului trecut, deoarece micuța Josephine era nerăbdătoare să vină pe lume. Frumoasa graviduță nu a mai putut continua emisiunea din cauza sarcinii avansate.

„Nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu îmi simțiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre, când erați mici, când în fața voastră era cineva din familia respectivă. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță, dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor!”, a spus Gina Pistol emoționată.

Citeşte şi: De ce a murit Petrică Mîţu Stoian. Anunţ de ultimă oră făcut de dr. Cosmin Librimir: „Cred ca era vaccinat””


loading...
Partenerii noștri