Gina Pistol își emoționează fanii cu o poză cu fiica ei, Josephine. „Cea mai bună parte din mine”

Gina Pistol și fiica ei, Josephine, au fost surprinse într-o ipostază adorabilă, iar prezentatoarea TV a publicat fotografia pe rețelele de socializare.

15 mai 2024, 10:27

Gina Pistol și fiica ei, Josephine, în vârstă de trei ani, au apărut într-o ipostază adorabilă pe contul de Instagram al prezentatoarei TV. Gina și Smiley își iubesc enorm copilul și au o relație specială cu el. Cu fiecare ocazie, aceștia postează pe conturile de socializare fotografii cu micuța, dar, fără să i se vadă chipul.

Citește și: Laura Cosoi, adevărul despre motivul pentru care nu vrea să dezvăluie sexul copilului! Actrița a dezvăluit ceva total neașteptat: „Am visat”

Gina Pistol, fotografie adorabilă cu fiica ei, Josephine

Emanând prin toți porii fericire, recent, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o imagine de milioane, în care își ține fiica în brațe. În poză, cele două se află în prim plan, într-o ipostază emoționantă și apropiată. Prezentatoarea TV își ține fiica în brațe și o sărută pe frunte. Alături de fotografie, prezentatoarea TV a transmis și un mesaj: „Cea mai bună parte din mine”, a scris aceasta, pe contul de socializare.

Citește și: Lora, noi detalii despre nuntă. Ce se întâmplă cu marele eveniment: „Nu eram sigură că am făcut ce trebuie”