Lora, noi detalii despre nuntă. Ce se întâmplă cu marele eveniment: „Nu eram sigură că am făcut ce trebuie”

Lora, noi detalii despre nuntă. Artista formează un cuplu cu Ionuț Ghenu de mai mulți ani și toată lumea așteaptă marele eveniment. Cei doi au în plan să se căsătorească, însă au tot prioritizat alte lucruri și speră să se întâmple în această vară.
Alina Costache
13 mai 2024, 16:36
Lora, noi detalii despre nuntă. Ce se întâmplă cu marele eveniment:
Lora, noi detalii despre nuntă

Lora, noi detalii despre nuntă. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, vedeta a fost căsătorită cu Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, cei doi au divorțat oficial.

Citește și: De ce Lora și Ionuț Ghenu nu s-au apucat de construirea vilei de lux mult visate: „Am zis să nu mă entuziasmez mai tare”

Lora, noi detalii despre nuntă

În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu, cel care îi este și manager în cariera artistică. Artsta a făcut declarații despre nunta mult așteptată de multă lume.

Am vrut să ne facem nebunia și la începutul acestui an. S-au întâmplat niște lucruri la mine în companie și a trebuit toată atenția mea să fie acolo. Refuzasem și un proiect de televiziune mare. Nu eram sigură că am făcut ce trebuie. Dar a funcționat instinctul perfect, am făcut alegerea bună.

Nunta o punem pe ultimul loc, dacă noi suntem tot timpul împreună. Suntem ca și căsătoriți. Se taie săraca de pe listă tot timpul. Am mai multe variante, mie-mi plac mai multe lucruri și sunt nehotărâtă.

La locație m-am gândit și știu sigur cam ce vreau. Trebuie să fie foarte multe flori, să-mi amintească și de Bali. Avem ceva în cap, oricum veți fi invitați”, a explicat Lora.

Ce bea Lora în fiecare dimineață pentru a-și menține fizicul de invidiat

Cântăreața a dezvăluit cum arată meniul ei într-o zi, din momentul în care se trezește. „Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă.

Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora.

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să știe toți clienții ING, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC Bank sau Raiffeissen. Băncile sunt obligate să facă asta. Puțini români știu că au acest drept
Capital.ro
Ungurii dau planurile PESTE CAP în Europa. Schimbare totală de la 1 IULIE
Playtech.ro
Alegerile locale 2024 pică din nou în Duminica Orbului. S-a mai întâmplat în 1990
DailyBusiness
Se fac angajări în Armată! Au fost scoase la concurs peste 4900 de posturi!
Adevarul
Ofițerii ucraineni care opresc bărbații pe străzile din Kiev în vederea mobilizării, întâmpinați cu ostilitate: „Este foarte dificil emoțional”
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Andreea Esca a trecut prin clipe cumplite. Fiul ei, dus de urgență la spital
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Ce ar fi pățit Cristian, tânărul luat de viitură în Italia?! Ipoteza șocantă a autorităților
Cancan.ro
Alexandra Dinu l-a ”săgetat” pe mega-milionar la un pahar de vin! După escapada nocturnă cu Bobby Păunescu, fosta soție a lui Adrian Mutu lovește și în miezul zilei
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri
Capital.ro
Reguli OBLIGATORII în România. Legea de la care NIMENI nu poate face excepție
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu: 'N-am putut să stau cu durerea în suflet'
substantial.ro
Nicuşor Dan admite existența a mii de clădiri ilegale în București, dar propune demolarea celor care sfidează deciziile autorităților
MediaFlux
800 de magazine de haine păcăleau clienții. ANPC a aflat ADEVĂRUL!
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'