Gina Pistol, mesaj de încurajare pentru părinţii ucraineni, inspirat de un preot de pe Muntele Athos: „Fiți onorați că Dumnezeu v-a ales pentru a crește generația care se confruntă cu aceste mari provocări”

Ca orice român, Gina Pistol empatizează cu drama prin care trec ucrainenii în această perioadă. Şi ca orice mamă, vedeta nu poate să nu se ducă cu gândul la copiii din Ucraina care sunt martorii unor momente pe care nu le vor uita niciodată.

02 mart. 2022, 13:32
Gina Pistol, mesaj de încurajare pentru părinţii ucraineni, inspirat de un preot de pe Muntele Athos: „Fiți onorați că Dumnezeu v-a ales pentru a crește generația care se confruntă cu aceste mari provocări”

Gina Pistol mesaj de încurajare pentru părinţii ucraineni. Într-un insta-story tulburător, Gina își exprimă susținerea față de oamenii direct afectaţi de conflictul armat din Ucraina. Vedeta le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram un mesaj emoționant, ispirat din discursul părintelui Chiril, de la Mânăstirea Vatoped.

Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află. Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu. Împuterniciți-i să știe că ei pot schimba lumea.

Nu-i învățați să fie înspăimântați și descurajați de starea lumii, ci plini de nădejde că pot face ceva în acest sens. Fiecare persoană din toată istoria a fost plasată în timpul în care se află datorită planului suveran al lui Dumnezeu”, a scris vedeta pe Instagram.

Citeste si Ipoteză ŞOCANTĂ! Putin ar putea avea dereglări provocate de consumul de steroizi. Avertizarea psihologului: „Îi percepe pe toţi cei din jur ca o posibilă ameninţare”

Gina Pistol mesaj de încurajare pentru părinţii ucraineni

Vedeta continuă încurajând părinţii să nu se teamă pentru vieţile copiilor lor, nici pentru amintirile cu care aceştia vor rămâne, căci „vor face faţă oricărei provocări„.

…El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe VOI pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre.

…Nu lăsați frica voastră să fure măreția pe care Dumnezeu a pus-o în copiii voștri. Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, DAR EI S-AU NĂSCUT TOCMAI PENTRU UN TIMP CA ACESTA, Părintele Chiril- Mânăstirea Vatoped”, a transmis vedeta pe reţelele sociale.

Citeste si Mihaela Rădulescu, alături de refugiaţii din Ucraina: „Bunic născut la Kiev. Azi mi-ar fi zâmbit”