Mihaela Rădulescu, alături de refugiaţii din Ucraina: „Bunic născut la Kiev. Azi mi-ar fi zâmbit”

Mihaela Rădulescu este alături de refugiaţii din Ucraina şi a transmis un mesaj emoţionant despre bunicul ei, născut la Kiev. Războiul dintre Rusia și Ucraina i-a trezit amintiri vechi vedetei, care s-a implicat a-i ajuta pe oamenii din Ucraina.

02 mart. 2022, 09:33
Mihaela Rădulescu, alături de refugiaţii din Ucraina: „Bunic născut la Kiev. Azi mi-ar fi zâmbit”
Mihaela Rădulescu, alături de refugiaţii din Ucraina

Mihaela Rădulescu, alături de refugiaţii din Ucraina. Vedeta a scris pe reţelele de socializare că în perioada actuală cel mai important este să fim lângă refugiați și să empatizăm foarte tare cu ei, deoarece în momentul de față au nevoie de ajutorul nostru și nu numai.

Citeşte şi: Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Câţi bani a încasat

Mihaela Rădulescu, alături de refugiaţii din Ucraina

Bunicul vedetei s-a născut la Kiev și s-a mutat în România după război. Prezentatoarea TV a scris câteva cuvinte despre acesta în cadrul aceleiași postări.

Avem toți cu ce și un de ce să ajutam, personal sau doar pentru că suntem oameni. Bunic născut la Kiev, mutat din dragoste, după război, în România. Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștri”, a scris Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, noi dezvăluiri despre fotografiile din timpul Revoluţiei

Mihaela Rădulescu a apărut în câteva fotografii de la Revoluţia din 1989, publicate de către revista National Geografic, cu un aspect diferit de cel cu care s-a obișnuit publicul din România, tunsă scurt și cu părul vopsit blond.

Vedeta de televiziune a recunoscut, încă de acum multă vreme, că ea se află, într-adevăr, în ambele imagini, şi a explicat de ce în una dintre fotografii avea un pistol în mână.

La Revoluție eram blondă, tunsă periuță. Da, sunt şi în această poză. Pistolul, căci bănuiesc că vă interesează cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit obligat-forţat la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari.

N-am tras nici un foc. Aşa cum l-am primit (adică încărcat), aşa l-am predat. Nu m-am luat niciodată în serios în rol de « revoluţionară», nu mi-am cerut drepturi, nu am fost activă în nicio organizaţie de profil. Aveam 20 de ani şi trăiam o aventură pe viaţă şi pe moarte, cu mintea (şi freza) de atunci”, declara Mihaela Rădulescu într-un interviu, în 2003, potrivit Click.