Detalii BOMBĂ ale relaţiei dintre Gina Pistol şi Mirel Rădoi. „S-a dus la el deşi iubitul ei o privea de la masă”

Gina Pistol a avut relații cu unii dintre cei mai doriți bărbați din România, printre care și Mirel Rădoi, actualul selecţioner al echipei naţionale. Cei doi s-au întâlnit într-un club, s-au văzut, s-au plăcut şi au decis să-și dea o șansă. Din păcate, povestea a ţinut doar o noapte!

05 iun. 2020, 04:57
Detalii BOMBĂ ale relaţiei dintre Gina Pistol şi Mirel Rădoi. „S-a dus la el deşi iubitul ei o privea de la masă”

Gina Pistol și Mirel Rădoi s-au cunoscut în 2006, perioadă în care fostul fotbalist, atunci la Steaua, era burlac, iar actuala prezentatoare de la Asia Express abia se despărțise de Codin Maticiuc.

Cine este iubita secretă a lui Smiley: a dus-o la Paris! Gina Pistol, prima reacţie FOTO

„Vedeta Playboy Gina Pistol a avut o aventura de o noapte cu fotbalistul Mirel Radoi. Cel putin asa sustine revista Star in numarul aparut miercuri pe piata”, a relatat HotNews pe 18 ianuarie 2006, cu precizarea: „Cei doi s-au intalnit in clubul Office din Predeal. Gina Pistol a venit insotita de noua sa achizitie, un barbat chel, cel mai bun prieten al fostului sau iubit Codin, si de o amica a acesteia”.

Gina Pistol a dezvăluit cu ce preperat l-a dat gata pe Smiley. „Cred că ar mânca asta în fiecare zi!”

Confrom martorilor oculari, Gina Pistol l-a remarcat pe fotbalist și a intrat în vorbă cu el. Mirel Rădoi i-a șoptit ceva la ureche, iar în 10 minute cei doi erau ca și plecați din club. După două ore, amorezii au revenit la petrecere și au început să danseze lasciv. Din păcate, momentul a devenit penibil în scurt timp, petru că Gina Pistol venise cu alt bărbat: „În final, el nu a mai rezistat și i-a ordonat să stea lângă el. După câteva discuții aprinse, Gina Pistol și amorezul ei chel au părăsit clubul”.