Gina Pistol, momente de coşmar după naștere. „Ştim toate că aceasta este o problema des întâlnită”

Gina Pistol a devenit mamă la 40 de ani, în luna martie, iar de atunci, viața vedetei s-a schimbat total.

12 mai 2021, 19:51
Gina Pistol, momente de coşmar după naștere. „Ştim toate că aceasta este o problema des întâlnită”

Gina Pistol, momente de coşmar după naștere. Iubita lui Smiley a postat pe contul de socializare un mesaj în care le mărturisește fanilor cu ce problemă se confruntă de când a născut.

Gina Pistol, momente de coşmar după naștere

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua. Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecință pe care o observ în cazul meu, este căderea părului”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, decizie radicală la câteva săptămâni după ce a născut. Cum a reacţionat Smiley

„După naștere, știm toate că aceasta este o problema des întâlnită, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifică și mai mult căderea părului. Din acest motiv, mi-am propus să testez pentru urmatoarea perioada fiolele-tratament, care se aplică direct pe scalp și acționează în profunzime. Produsele contin ingrediente active dermatologice ce lucrează în scopul încetinirii căderii părului, redând echilibrul microbiomului scalpului”, a continuat Gina Pistol.


loading...
Partenerii noștri