Gina Pistol, decizie radicală la câteva săptămâni după ce a născut. Cum a reacţionat Smiley

Gina Pistol și-a anunțat fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare că s-a apucat din nou de sport, la doar câteva săptămâni după ce a născut-o pe Josephine, fiica ei şi a lui Smiley. Prezentatoarea de la "Chefi la cuțite" a slăbit deja 15 kilograme!

26 apr. 2021, 19:55
Gina Pistol, decizie radicală la câteva săptămâni după ce a născut. Cum a reacţionat Smiley

Gina Pistol, decizie radicală la câteva săptămâni după ce a născut. Vedeta se recuperează foarte bine după ce a născut, iar asta e dovedit și de faptul că prezentatoarea de la Chefi la cuțite s-a apucat din nou de sport! Vestea a fost făcută publică chiar de ea pe rețelele de socializare printr-un InstaStory. Așa cum se poate vedea în imaginea postată de partenera lui Smiley pe Instagram, aceasta a îmbrăcat o pereche de colanți gri, iar în picioare a optat pentru o pereche de adidași portocalii!

Gina Pistol, decizie radicală la câteva săptămâni după ce a născut

„Gata! M-am pus pe treabă!”, a scris Gina Pistol la InstaStory, în dreptul unei imagini în care se poate vedea pe podea o coardă cu care vedeta va face exerciții fizice. Vedeta a slăbit aproximativ 15 kilograme după naștere, după ce în timpul sarcinii ajunsese la 80, fără să facă sport.

Imagine de MILIOANE. Gina Pistol i-a arătat fața fetiței sale. Cum arăta micuța Josephine

Vedeta le-a povestit totodată fanilor ei despre regimul alimentar pe care-l urmează, spunând că este vorba despre unul foarte echilibrat, cu trei mese și două gustări pe zi. „Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.

Câte kilograme are Gina Pistol, la cinci săptămâni după ce a născut. „Iar o să-mi sară femeile perfecte în cap!”