Gina Pistol, poze noi din al doilea trimestru de sarcină. Cum arată acum iubita lui Smiley FOTO

Gina Pistol este în culmea fericirii după ce a rămas ănsărcinată cu Smiley. Prezentatoarea de la "Chefi la cuțite" nu-și mai ascunde burtica, ba chiar o expune în social media, spre bucuria fanilor care o urmăresc zi de zi.

23 dec. 2020, 11:20
Gina Pistol, poze noi din al doilea trimestru de sarcină. Cum arată acum iubita lui Smiley FOTO

Gina Pistol este în al doilea trimestru de sarcină şi le-a făcut fanilor săi o surpriză frumoasă, în prag de Sărbători. Blondina s-a pozat cu burtica la vedere și se pare că este tot mai mândră de formele ei de graviduță.

Gina Pistol, mândră de sarcină

Dacă până acum nu era atât de deschisă pentru a împărtăși aspecte din viața ei personală cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, se pare că acum vedeta s-a schimbat și nu ratează nicio ocazie de a le arăta internauților cum arată ea, însărcinată, dar și cum decurge sarcina. Machiată discret și îmbrăcată într-un tricou alb, larg, Gina Pistol a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care își mângâie burtica.

Gina Pistol a împlinit 40 de ani. Surpriză imensă făcută de Smiley: „Am plâns toată dimineaţa!”

Gina Pistol a împlinit 40 de ani pe 9 decembrie, iar dis-de-dimineață a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei, Smiley, care i-a adus un tort. Prezentatoarea TV a mărturisit că a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Smiley a avut un plan bine pus la punct și a reușit să o dea pe spate pe Gina Pistol. Dis-de-dimineață, vedeta a fost impresionată până la lacrimi atunci când a văzut ce anume i-a pregătit iubitul ei. „Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea”, a spus Gina Pistol.