Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul micuţei Josephine. „Eu am avut lacrimi în ochi!”

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, a fost botezată, duminică, într-o discreţie totală. Doar cei doi părinţi şi câţiva apropiaţi au participat la eveniment.

22 iun. 2021, 16:41
Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul micuţei Josephine. „Eu am avut lacrimi în ochi!”

Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul micuţei Josephine. Cei doi părinți au păstrat discreția până acum, când prezentatoarea de la „Chefi la cuţite” a dezvăluit cum a decurs evenimentul.

Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul micuţei Josephine.

Gina Pistol a dezvăluit că prima dată a avut loc slujba de la biserică, iar apoi familia și prietenii au fost invitați la o petrecere restrânsă. „Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol pentru Antena 1.

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei. Fanii au trimis sute de urări

Printre invitați s-au numărat Speak și iubita sa, Ștefania, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, Irina Voinea, designerul care îl îmbracă pe Smiley, dar și alți prieteni apropiați. Petrecerea a avut loc în București. Cea care a dezvăluit evenimentul a fost Andreea Bănică, care a împărtăşit fanilor că se află la botezul fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley. Totul a plecat de la ţinuta pe care o purta artista, de culoare roz bombon, menționând că este realizată special pentru ziua în care Josephine a fost creștinată.


loading...