Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei. Fanii au trimis sute de urări

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei. Duminică, 20 iunie, a avut loc creştinarea micuţei Josephine, fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol. Evenimentul a fost extrem de discret, până la acest moment, doar Andreea Bănică "a mai dat din casă" câteva detalii şi imagini.

22 iun. 2021, 12:26
Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei. Fanii au trimis sute de urări
Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei. Toată lumea a aşteptat cu nerăbdare imagini de la eveniment, să vadă ce ţinute au purtat părinţii fetiţei. Ei bine, Andreea Bănică a făcut o postare pe  pagina sa de Facebook, unde a distribuit o imagine, în care apare alături de soţul ei, dar şi de gazdele Smiley şi Gina Pistol.

Citeşte şi: Smiley se implică în creşterea fetiţei. Cu ce piesă o adoarme pe Josephine

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol la botezul fetiţei

Dacă artista a purtat o salopetă sexy, de culoare roz, cu un decolteu generos, prezentatoarea de la Chefi la cuţite şi Asia Express a optat pentru o ţinută lejeră. A purtat o rochie din in, cu motive tradiţionale, lungă, de culoare crem, care s-a potrivit perfect la iarbă verde. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos, a optat pentru o ţinută tot din in, cămasă albă şi pantaloni crem.

Fericire multa, Josephine! Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, Smiley & GinaPistol!„, a scris Andreea Bănică pe reţelele de socializare.

Tot Andreea a arătat fanilor că botezul a avut loc undeva în aer liber, pe iarbă. „Este un costum special creat pentru mine pentru acest eveniment, pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe InstaStory, despre ţinuta ei.

Cine sunt nașii fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol

a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași și că petrecerea va fi una restrânsă.

Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’,  sunt plecați la filmări.

Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a declarat Gina Pistol.