Gina Pistol, primele declaraţii despre relaţia cu Smiley. Cei doi au fost într-o vacanţă exotică VIDEO

Gina Pistol, mărturisire de suflet despre Smiley. Vedeta TV a declarat într-o emisiune televizată că i-a dus dorul iubitului ei timp de două luni cât a fost plecată în India pentru un show de televiziune pe care îl prezintă. După o separare care părea interminabilă, cei doi s-au reîntâlnit și au petrecut o vacanță de vis în Thailanda unde s-au relaxat împreună, după cum chiar Gina a recunoscut.

13 feb. 2019, 16:21

Deși apar foarte rar împreună, Gina Pistol și Smiley nu își mai ascund relația. De curând vedeta TV care prezintă mai multe show-uri a recunoscut că i-a fost dor de iubitul ei în perioada în care a fost plecată două luni în India pentru filmări. 

Imediat după revenirea din Asia, Gina Pistol și Smiley au plecat împreună într-o vacanță exotică în Thailanda. Cei doi s-au relaxat câteva zile pe plaje cu nisipuri fine.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de un an. Vedeta TV a declarat că nu își dorește neapărat să se mărite și nici nu a discutat acest lucru serios cu artistul, ci mai degrabă vrea să devină mamă. Totuși, a declarat că nunta ei va avea loc în aer liber.

Gina Pistol, prezentatoarea „Asia Express- Drumul Elefantului” ne-a dezvăluit detaliile emisiunii la care publicul nu are acces. Cum decurge o zi de filmări și de ce o urau toți concurenții, după doar câteva zile, am aflat de la sursă!

„Așa începe pentru mine o zi de filmare: trezit la 3 și jumătate dimineața, plecat la 5. Pe lângă părțile frumoase de care avem parte la această emisiune, mai sunt și părți mai puțin frumoase, pe care voi, cei de acasă, nu le vedeți. Dar vi le arătăm acum, de-asta facem astefel de materiale!”

Gina na explicat și cum va decurge sezonul doi al emisiunii „Asia Express”, ce schimbări au apărut în regulamentul reality-show-ului: „Anul acesta sunt nouă perechi de concurenți care se vor lupta pentru a rămâne în concurs. Dacă vor fi nominalizați pentru eliminare, trebuie să lupte pentru o a doua șansă. Nu vreți să știți cum esye ziua aceea pentru ei…De obicei, intră câte trei echipe. Oamenii se transformă când le este greu și încep să spună că nu mai pot rezista, că vor acasă. Dar, când intră în lupta pentru a doua șansă, parcă înnebunesc! Se vede că vor să rămână”, a povestit Gina Pistol.